Podotherapie Apeldoorn

Het team

 Podotherapie-Hurenkamp2  Podotherapie-Hurenkamp3
Marie-Jose Nijhof- Hurenkamp Merel Steenblik
Podotherapeut / eigenaar Podotherapeut/Diabetespodotherapeut i.o
werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag werkdagen: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
agb code 26000414 Maandagochtend aanwezig in Klarenbeek
agb code 26100354
_____________ _____________
Ik ben Marie-Jose en in 2008 afgestudeerd als podotherapeut en gaan werken bij een podotherapie praktijk in Deventer. Vanuit die praktijk was ik o.a. werkzaam in Apeldoorn en kreeg ik in 2013 de kans om deze locatie over te nemen. Na een paar jaar alleen gewerkt te hebben, heb ik besloten om medewerkers in dienst te nemen. Dat resulteert nu in een team van 5 personen. Op vrijdagochtend ben ik in MC Beekpark aanwezig, de overige dagen werk ik aan de Zwolseweg. Ook werk ik samen met de vaatchirurg en orthopeden van het Gelre Ziekenhuis. Tevens ben ik twee keer per maand werkzaam op de complexe voetpoli in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Het is de variatie die het werk zo leuk maakt. Het ene moment ben je bezig met het behandelen van patiënten, het volgende moment sta je in het slijplab, therapieën, zoals zolen en ortheses te maken.
marie-jose@podotherapiehurenkamp.nl
Ik ben Merel en sinds de zomer 2019 afgestudeerd als podotherapeut. Ik heb bij Marie-Jose stage gelopen en dat is mij zo goed bevallen dat ik ben blijven werken na het behalen van mijn diploma. Op de maandagochtend ben ik in Klarenbeek werkzaam, de overige dagen ben ik te vinden aan de Zwolseweg. Ouderen en diabetische patiënten zijn een doelgroep waar ik veel affiniteit mee heb. Ik vind het persoonlijk erg leuk om voor een kleinere praktijk te werken zodat ik nauw samen kan werken met andere podotherapeuten en me hierdoor nog meer kan ontwikkelen. Vanaf januari 2021 volg ik de opleiding Diabetes podotherapie.
merel@podotherapiehurenkamp.nl
 _____________  _____________
 Marleen  Podotherapie-Hurenkamp4
Marleen Kok Anouk Roelofs
Front en Back office medewerker Podotherapeut/Kinderpodotherapeut i.0
werkdagen: Dinsdag, Donderdag en Vrijdag werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag
agb code 26100121
_____________ _____________
Ik ben Marleen en ben sinds november 2021 werkzaam in deze praktijk. Het is een geheel nieuwe uitdaging voor mij, hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de detailhandel. Op mijn werkdagen neem ik de telefoon aan, plan ik afspraken in en ondersteun de podotherapeuten met diverse administratieve werkzaamheden.
marleen@podotherapiehurenkamp.nl
Ik ben Anouk en in 2016 afgestudeerd als podotherapeut, ik ben toen gaan werken in een grotere praktijk in Deventer en in het Deventer Ziekenhuis op de diabetische voetenpoli. Sinds september 2019 werk ik binnen deze praktijk. Ik ben op de woensdagochtend aan de Kayersdijk werkzaam, de overige dagen werk ik aan de Zwolseweg. Mijn interesses en specialisatie zijn kinderen en ingegroeide teennagels. In 2017 heb ik de opleiding echografie voor podotherapie gevolgd. Binnen onze praktijk is er een echoapparaat aanwezig waar ik tijdens een onderzoek graag gebruik van maak. Vanaf augustus 2021 volg ik de opleiding Kinder-podotherapie
anouk@podotherapiehurenkamp.nl
 _____________  _____________
 Podotherapie-Hurenkamp17
Jose Hurenkamp
podotherapeut assistente
werkdagen: maandag t/m donderdag
_____________
Ik ben Jose en werk sinds oktober 2020 in dit jonge bloeiende bedrijf. Ik ben 20 jaar afdelingsmanager geweest in een supermarkt, dit is dus een geheel nieuwe uitdaging voor mij. Mijn werkzaamheden zullen zeer divers zijn. Ik neem de telefoon aan op de dagen dat Marleen er niet is, verder slijp ik de zolen op onze eigen werkplaats. Doordat ik 4 dagen werk zult u mij dus vaak in de praktijk zien.
jose@podotherapiehurenkamp.nl
Contact
Telefoon: 055-8200209
Email: info@podotherapiehurenkamp.nl