Podotherapie Apeldoorn

COVID-19 update

19-10-2020
mondkapje

Wij dragen een mondkapje voor uw en onze veiligheid, wilt u ook zelf een mondkapje dragen bij het bezoek in onze praktijk?
Alvast bedankt
__________________________________________________________________________________________

01-05-2020
GOED NIEUWS !
wij zijn weer geopend 2

Wij vragen u wel aandacht te hebben voor het volgende:

  • Om de anderhalve meter afstand te kunnen hanteren, is het belangrijk dat u alleen naar uw afspraak komt. Als dit echt niet kan, neem dan voor uw afspraak contact met ons op.
  • Kom niet te vroeg op uw afspraak, wij proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden.
  • Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te wassen in de toilet links bij de ingang.
  • Denk eraan om in onze praktijk anderhalve meter afstand te houden van andere patiënten en zorgverleners.
  • Tijdens het spreekuur of onderzoek kan uw zorgverlener beschermende materialen dragen, zoals een schort, bril, handschoenen of mondmasker/gezichtsmasker.
  • Verlaat na uw afspraak a.u.b. direct de praktijk
  • Heeft u op de dag van uw bezoek onverhoopt klachten als hoesten, niezen, verkouden of koorts, dan is het belangrijk dat u eerst belt met de praktijk.Wij vragen u om uw afspraak te verplaatsen wanneer u klachten ervaart als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of als u kortademig bent. Dit geldt ook wanneer u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Uiteraard blijven onze podotherapeuten ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen in dat geval contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen en vragen u vriendelijk om deze op te volgen, zowel voor uw eigen gezondheid als die van anderen.

02-04-2020

Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) worden er verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Patiëntenzorg gaat door

Onze (vitale) zorg gaat gewoon door.

Afspraak verplaatsen bij (milde) luchtwegklachten of koorts
Wel vragen we om iedereen met (milde) klachten zoals hoesten, keelpijn of koorts om thuis te blijven en te bellen met het secretariaat (055-8200209) om de afspraak kosteloos te verplaatsen. Ook in het geval dat één van uw gezinsleden benauwd is en koorts heeft, terwijl u zelf geen klachten heeft. Zo nodig meten wij uw temperatuur in de wachtkamer.

Geen handen schudden
Zoals landelijk afgesproken, schudden we ook bij Podotherapie Hurenkamp geen handen meer. Daarnaast vragen we iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren (er staat een dispenser in de wachtkamer). Ook in de toiletten is er gelegenheid om de handen te wassen met zeep en zijn er papieren handdoekjes beschikbaar. In de wachtkamer is er voldoende ruimte om gepaste afstand tot anderen te behouden.

Andere (hygiëne)maatregelen
Onze praktijk en onze instrumenten worden al standaard schoongemaakt en gesteriliseerd conform ziekenhuis standaarden. Onze behandelaars hebben adequate beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, handschoenen en schorten voor uw en hun eigen veiligheid. Maar er zijn additionele maatregelen zoals extra schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakten zoals de balie of deurklinken. Ook in de behandelkamer wordt na elke behandeling de behandelbank, unit en stoelleuningen extra afgenomen. Natuurlijk zorgt uw behandelaar voor goede eigen handhygiëne.

Verdere maatregelen

Mochten er extra maatregelen komen vanuit de overheid of de landelijke beroepsvereniging, dan zullen we een update plaatsen op de website.

Vragen of suggesties

Mochten u verder vragen of suggesties hebben laat het ons weten. U kunt ons bereiken op 055-8200209 of info@podotherapiehurenkamp.nl

____________________________________________________________

16-03-2020
Coronavirus

Onze praktijk is beperkt geopend en wij helpen u graag! We doen er alles aan het Coronavirus niet te verspreiden en we vragen hierbij uw medewerking.
 

Heeft u verkoudheidsklachten? Koorts, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten? Dan vragen we u NIET bij ons te komen.

Volg de RIVM adviezen:
– Blijf thuis en beperk sociale contacten
 
U kunt uw afspraak kosteloos verzetten. Heeft u vragen over uw behandeling dan zullen we proberen deze telefonisch te beantwoorden. Neem contact met ons op en als we uw vraag niet direct kunnen beantwoorden dan plannen we een telefonisch consult in. U kunt ons bereiken via 055-8200209 of via info@podotherapiehurenkamp.nl
 
Als u komt op de praktijk dan houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM:
 
– wij geven geen hand
– indien mogelijk houden wij afstand
– wij wassen onze handen vaker dan gewoonlijk
– wij gebruiken handalcohol en hebben deze ook voor u klaar staan
– wij gebruik papieren tissues en gooien deze na gebruik direct weg.
– wij hoesten en niezen in onze elleboogplooi (mits wij dit moeten)
– Oppervlakten als deurklinken, kranen, toetsenbord, muis, pinautomaat en behandelstoel worden minimaal elke 2 uur schoongemaakt
– Wij proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden en de wachttijd te beperken
– Wilt u niet met teveel mensen komen naar de afspraak.
– De receptie is niet altijd bemand, u kunt plaats nemen in de wachtkamer en onze medewerkers komen u z.s.m. halen.
 
Bedankt voor uw medewerking!